Творчі колективи університету із патріотичною програмою відвідали вихованців Стрижавського дитячого будинку-інтернату та евакуйованих із дитячих інтернатів Харківщини дітей, які потребують особливого піклування.

Підрозділ барабанщиць і колектив художньої самодіяльності подарували позитивні емоції, гарний настрій, зігріли родинним теплом дітей, які потребують уваги та підтримки.

Начальниця Управління розвитку соціальних послуг Вінницької обласної військової адміністрації Руслана Гончар і директор Стрижавського дитячого будинку-інтернату Василь Ліцький висловили вдячність керівництву університету за підтримку соціальних ініціатив Вінницької області та вручили від імені працівників і вихованців будинку-інтернату подяку за надзвичайно важливий внесок у відродження національної культури, активну життєву позицію в організації дозвілля осіб з інвалідністю.

Захід організовано відділом соціально-гуманітарної роботи ХНУВС та Управлінням розвитку соціальних послуг Вінницької ОВА у межах реалізації проєкту МВС України «Дружня підтримка» та соціального проєкту «Подаруй частинку тепла» Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА.

#Дружняпідтримка

ВК ХНУВС