У межах спільного проєкту Програми підтримки ОБСЄ для України та МВС України відбувся другий етап тренінгу для тренерів з основ кібергігієни. Учасниками тренінгу від університету стали професор кафедри протидії кіберзлочинності ННІ №4 Василь Лучик і професор кафедри інформаційних систем та технологій ННІ №4 Світлана Лучик.

Перед початком тренінгу працівники Департаменту кіберполіції Національної поліції України презентували присутнім проєкт «BRAMA», а представник навчальної платформи EdEra – онлайн-курс з кібергігієни.

Учасники тренінгу повинні були продемонструвати знання, вміння та навички безпечної роботи у кіберсфері, застосування інноваційних методів навчання, зокрема інтерактивних методик. Вони також ділилися й практичним досвідом у сфері інформаційної кібербезпеки.

Успішне проходження програми тренінгу було підтверджено іменними сертифікатами тренера. Приємним бонусом стало нагородження учасників цінними подарунками, зокрема настільною грою «Кібереліас». Отримані знання та практичні навички з основ кібергігієни будуть у подальшому використані під час проведення навчальних занять і здійснення наукової діяльності.

ВК ХНУВС