Завершився тренінг з питань взаємодії поліції з населенням, який проходив на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. У тренінгу,  організованому за сприянням Консультативної місії Європейського Союзу, взяли участь представники патрульної поліції та дільничні інспектори Луганської та Донецької областей.

Тематика тренінгу була надзвичайно актуальною і присвячена взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронних органів. Саме від тісної співпраці цих структур залежать стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому.

Під час тренінгу учасники обмінялися думками щодо покращення взаємодії з населенням, розповіли про конкретні приклади з власної практики, моделювали певні ситуації для вирішення тих чи інших проблем. Учасники тренінгу дійшли висновку, що працівники поліції, в першу чергу дільничні та патрульні, повинні якомога тісніше співпрацювати з громадою, адже рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективної діяльності органів і підрозділів поліції

Сертифікати слухачам тренінгу вручили ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко  та Пітер Вілсон – радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадськістю Консультативної місії Європейського Союзу. Вони побажали слухачам успішного застосування отриманих знань у професійній діяльності.

 

ВЗГ ХНУВС