Відбулася фінальна частина турніру з футзалу, присвячена пам’яті Заслуженого майстра спорту СРСР, в минулому легендарного футболіста Володимира Фоміна. Змагання пройшли на базі спортивного комплексу «Динамо» (Харків). У турнірі взяли участь вісім найсильніших футзальних команд, які є колективними членами Харківської обласної організації «Динамо», а саме: Харківський національний університет внутрішніх справ, Національний університет цивільного захисту України, військова частина Національної гвардії України № 3017, державне підприємство Харківський машинобудівний завод «ФЕД», прокуратура Харківської області, Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України, Управління СБУ в Харківській області, Управління патрульної поліції в Харківській області.

Вже у першому матчі на стадії 1/4 футзалісти ХНУВС здобули переконливу перемогу над командою Національного університету цивільного захисту України із рахунком 9:1 та вийшли до півфіналу, де зустрілися з гравцями Державного підприємства Харківський машинобудівний завод «ФЕД». Гра виявилася важкою, але, дякуючи спортивному характеру наших гравців, у підсумку ХНУВС вийшов до фіналу, перегравши суперника з різницею в один м’яч (4:3).

У фінальній грі наша команда зустрілася з командою військової частини 3017 Національної гвардії України, у складі якої грали  професіонали та нещодавні гравці збірної України. Перший тайм завершився бойовою нічиєю – 0:0. Нічого особливого екс-професіонали не створили і в другому таймі, команди грали на рівних. Але все ж таки «клас» взяв гору. Одна помилка – і суперник ХНУВС забив довгоочікуваний м’яч, який і став  переможним.

У підсумку минулорічний володар кубку Володимира Фоміна футзальний клуб «Універ-Динамо» поступається з рахунком 0:1 і стає фіналістом.

За збірну ХНУВС під тренерством Романа Павлова грали: Олексій Сагайдаченко, Владислав Стоянов, Аркадій Оганісян, Денис Гнилицький, Дмитро Бондаренко, Владислав Литвинов, Ростислав Проскура та Віктор Дерев’янко.

 

ВЗГ ХНУВС