На факультеті № 2 відбувся загальнофакультетський розвід, під час якого було підведено підсумки навчання та дисципліни курсантів за минулий тиждень. Спочатку заслухали курсантів, які мають велику кількість незадовільних оцінок та пропусків занять, а також впродовж тижня порушували службову дисципліну. Таким курсантам керівництвом факультету було зроблено зауваження та наголошено на чіткому та неухильному виконанні розпорядку дня, освітнього процесу та загальноприйнятих норм поведінки.

Під час заходу відбулося нагородження Почесними грамотами ректора університету та відзнаками факультету курсантів, які мають зразкову поведінку, успіхи у навчанні та спорті, сумлінно ставляться до виконання службових обов’язків та беруть активну участь у життєдіяльності факультету. Керівництвом факультету було відзначено переможців чемпіонату університету з кульової стрільби – збірну команду 3 курсу – рядових поліції Вікторію Кравчук, Євгенію Бібу, Анастасію Гук, Олександру Назаренко та Романа Кленецького.

За сумлінне виконання службових обов’язків почесним знаком факультету № 2 були нагороджені курсанти 1 курсу рядові поліції Антон Черніков і Оксана Коляда, курсант 3 курсу Владислав Петров. Декан факультету № 2 підполковник поліції Сергій Бортник та заступник декана підполковник поліції Валерій Бондаренко привітали переможців.

Звертаючись до молоді, Сергій Миколайович підкреслив, що керівництво МВС України, Національної поліції України та ректорат Харківського національного університету внутрішніх справ докладає усіх зусиль для того, щоб курсанти мали зручні умови для якісного навчання та належного побуту. Успіх приходить до того, хто постійно працює над зміцненням свого професійного та освітнього рівня, самовдосконалюється та, незважаючи на труднощі, йде вперед. Життя любить тих, хто на нього не скаржиться.

ВЗГ ХНУВС