У Харкові відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. В них взяли участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, учасники АТО, волонтери, представники громадськості. Серед учасників – і представники Харківського національного університету внутрішніх справ – ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор підполковник поліції Дмитро Швець, академік Національної академії правових наук України Олександр Бандурка, декани факультетів та ін.

До учасників заходу звернулась голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, яка передала присутнім поздоровлення від Президента України Петра Порошенка і зазначила: «Сьогодні ми разом будуємо нову європейську Україну як суспільство справжніх громадян. Гордо здіймаючи синьо-жовтий Прапор над головою, ми твердо кажемо всьому світу: Харків – це розвиток і перспектива, Харків – це мир, Харків – це Україна».

Під час урочистостей біля флагштока в сквері на проспекті Незалежності у складі почесної варти харківського гарнізону урочистим маршем пройшли і підрозділи курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ та ансамбль барабанщиць.

 

ВЗГ ХНУВС