Доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віктор Лазарєв на запрошення адміністрації Безлюдівського юридичного ліцею ім. Івана Підкопая Харківської районної ради Харківської області взяв участь у заходах, присвячених початку нового навчального року.

Разом із головою Безлюдівської селищної ради він привітав учнів ліцею з початком нового навчального року, побажав їм наснаги, натхнення та успіхів у навчанні. Віктор Лазарєв з нагоди свята передав директору ліцею Надії Пензій навчальну літературу.

Після урочистих заходів відбулася зустріч представника університету з випускниками ліцею, під час якої Віктор Вікторович розповів про Харківський національний університет внутрішніх справ, особливості навчання у ньому та передав школярам буклети, газети й іншу рекламну продукцію. Вона знайомить зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка в університеті, та основними вимогами, що висуваються до осіб, бажаючих навчатися у виші.

Під час спілкування з ліцеїстами Віктор Лазарєв зазначив, що для кращої підготовки школярів до вступних іспитів, в університеті відкрито підготовчі курси.

ВЗГ ХНУВС