З 29 вересня по 1 жовтня 2017 року у Харкові відбудеться кінофестиваль Kharkiv MeetDocs. Мета проведення кінофестивалю – познайомити харків’яни з найважливішими документальними фільмами про права людини останніх років та їх авторами й запропонувати обговорення соціально-правових проблем.

Під час роботи кінофестивалю кращі фахівці світової кінодокументалістики з Польщі, Німеччини, Естонії проведуть майстер-класи, покажуть свої кращі фільми та обговорять їх з глядачами.

Частина заходів кінофестивалю відбудеться на території Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, що дозволить студентській молоді познайомитися зі світовим поглядом на актуальні проблеми сьогодення, поспілкуватися з відомими режисерами та продюсерами, а для студентів творчих спеціальностей майстер-класи стануть джерелом нових знань.

З програмою кінофестивалю можна ознайомитися на офіційному сайті за посиланням: http://meetdocsfestival.com/. Контактна особа від організаторів заходу – Реуцька Тетяна, тел. 067 251-95-09.