65 молодих хлопців та дівчат, представників Сумської області, які виявили бажання присвятити своє життя справі забезпечення правопорядку в державі та боротьбі зі злочинністю, прибули до Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м.Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ для проходження спеціальної підготовки поліцейських, уперше прийнятих на службу до поліції на посади патрульних.

Вони пройшли декілька етапів відбору та приступили до навчання. Під час первинної професійної підготовки поліцейські вивчатимуть 38 предметів, складуть 7 екзаменів та один комплексний іспит. В подальшому нестимуть службу в Управлінні патрульної поліції м.Суми.

 З початком навчання їх привітали т.в.о. директора центру капітан поліції Олександр Мінченко, заступник директора центру підполковник поліції Дмитро Дівочий, командир патрульної поліції Олексій Калюжний, координатор навчального процесу ICITAP Володимир Кириченко.

Після зустрічі слухачі розійшлися по навчальним аудиторіям, щоб опановувати поліцейську науку і в подальшому вміло та ефективно використовувати свої навички в служінні українському народові.

 

ВЗГ ХНУВС