Завершився тренінг з управління та лідерства для керівників середньої ланки районних відділів поліції ГУНП в Харківській області. Тренінг був організований за сприянням Консультативної місії Європейського Союзу і в ньому взяли участь представники Нововодолазького, Дергачівського, Валківського, Харківського та Балаклійського відділів поліції Головного управління Національної поліції Харківської області.

Тренінг був присвячений питанням організації роботи секторів, відділів та інших підрозділів поліції, підвищенню її ефективності; ролі керівника та його вмінню правильно організувати робочий процес у підрозділі. Цим та іншим питання приділили увагу під час занять з представникам поліції досвідчені тренери Пітер Вілсон та Мора О’Саліван, які мають багаторічний досвід роботи в поліції Великобританії та Ірландії.

У роботі тренінгу також взяли участь представники Харківського національного університету внутрішніх справ – заступник декана факультету № 2 Сергій Гіренко та заступник декана факультету № 4 Павло Макаренко.

За результатами тренінгу, після успішного складання тестів, усі учасники отримали відповідні сертифікати, які вручив перший проректор ХНУВС підполковник поліції Дмитро Швець.

ВЗГ ХНУВС