Всеукраїнська школа з кримінального права та процесу – постійно діючий навчальний семінар, який складається з лекції та майстер-класів, що зацікавлять кожного, хто захоплюється теорією та практикою кримінального права та процесу і прагне дізнатись більше про особливості розслідування конкретних видів злочинів.

Протягом двох днів школи курсант 3 курсу факультету № 1 Олександр Пихтін та курсант 4 курсу факультету № 1 Василь Авдєєв Харківського національного університету внутрішніх справ були учасниками яскравої та насиченої програми. Основна увага під час занять у VIII Всеукраїнській школі приділялася практичним аспектам кримінального права та процесу, а серед спікерів можна було побачити спеціалістів з розслідування злочинів, державних службовців, адвокатів.

За результатами участі у Всеукраїнській школі з кримінального права та процесу юнаки збагатили свої знання, отримавши багато нової, цікавої та корисної інформації, яка стане їм у нагоді під час подальшого навчання в університеті та майбутньої служби в слідчих підрозділах Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС