У м. Вінниця пройшов Чемпіонат України з бодибілдингу та фітнесу. Мистецький центр Педагогічного університету імені Коцюбинського зібрав сотні найкращих атлетів з усієї держави. За звання «найкращих» змагались як чоловіки, так і жінки у різних категоріях. У цьому святі сили та краси взяла участь представниця Харківського національного університету внутрішніх справ – слухач магістратури факультету № 1 старший лейтенант поліції Ольга Андрощук. Вона завоювала звання віце-чемпіонки України в категорії «фітнес-жінки» та отримала запрошення  на участь у Чемпіонаті світу серед жінок та чоловіків фітнес міжнародної федерації бодибілдингу та фітнесу IFBB, який проходитиме 1–4 грудня 2017 року у м. Біарріц  (Франція).

Категорія «фітнес-жінки» найвидовищніша серед інших, адже програма змагань передбачає не лише демонстрації форми, але й танцювальну програму з акробатичними елементами.

Метою бодібілдингу, як масового виду спорту, є популяризація розвитку фізичної культури тіла, пропагування активного та здорового способу життя. Змагання з бодибілдингу та фітнесу – це конкурси атлетичної краси, де окрім зовнішності, насамперед, оцінюється фізична форма та рівень підготовленості спортсмена.

ВЗГ ХНУВС