Вийшов друком колективний навчальний посібник «Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності» за загальною редакцією доктора юридичних наук, доцента Валерія Сокуренка.

У навчальному посібнику представлено методичні та практичні рекомендації, пропозиції та зауваження до проектів нормативно-правових актів та наукові роз’яснення окремих положень чинного законодавства, розроблені фахівцями Харківського національного університету внутрішніх справ у співпраці з науковцями провідних вишів та практичними працівниками органів Національної поліції, суду, прокуратури, експертних установ тощо.

Більшість наукових розробок, поміщених до навчального посібника, підготовлено на замовлення МВС України та безпосередньо органів Національної поліції України, що підкреслює його практичне значення.

Наукові праці, що включено до навчального посібника, безпосередньо стосуються питань удосконалення форм та методів діяльності слідчих та інших підрозділів органів Національної поліції України.

Використання наукових та методичних праць, викладених у навчальному посібнику, сприятиме отриманню знань з найбільш актуальних питань діяльності органів досудового розслідування, підвищенню професійного рівня працівників органів Національної поліції України.

Навчальний посібник розраховано на працівників органів Національної поліції України, науковців, викладачів, ад’юнктів, аспірантів, докторантів, курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів юридичного профілю, а також усіх, хто цікавиться питаннями удосконалення діяльності органів Національної поліції України та інших органів правопорядку.

 

ВЗГ ХНУВС