Представники Харківського національного університету внутрішніх справ з робочим візитом відвідали Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки. У заході взяли участь помічник ректора по роботі з ветеранами та громадськими організаціями відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Валерій Московець, методист відділення практичного навчання Юрій Петренко, доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Віктор Лазарєв, курсанти та студенти університету.

Під час спілкування зі студентами випускних груп спеціальності «Правознавство» працівники університету розповіли про історію та досягнення вишу, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів. Вони відзначили актуальність професії поліцейського, розповіли про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, а також звернули увагу на можливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на сервері дистанційного навчання університету (http://d-learn.in.ua/moodle/).

Директорові коледжу Ларисі Піхотіній від імені ректора університету генерала поліції 3-го рангу Валерія Сокуренка було вручено Подяку Вченої ради за плідну співпрацю та з нагоди 100-річчя підготовки кадрів охоронців правопорядку. Учні коледжу отримали запрошення на День відкритих дверей, який відбудеться 16 грудня 2017 року.

ВЗГ ХНУВС