Перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ підполковник поліції Дмитро Швець, представники керівного складу відділення з організації підготовки іноземних громадян факультету № 6 провели робочу зустріч зі студентським самоврядуванням та іноземними студентами університету.

Обговорили питання навчальної, виховної роботи, проведення дозвілля, участі молоді у громадському житті вишу. Дмитро Швець закликав студентів дотримуватися правил поведінки як на території університету, так і за його межами, бути виваженими і розсудливими, піднімати рівень освіченості та культури, займатися саморозвитком – розкривати свої таланти в спортивних секціях та гуртках художньої самодіяльності. В університеті створені належні умови для навчання, проживання та дозвілля. Ректорат навчального закладу робить усе необхідне, щоб освіта була якісною, а побутові умови – комфортними.

Перший проректор відповів на запитання та підкреслив, що дотримання дисципліни, відповідальність і наполегливість в оволодінні знаннями є запорукою успішного навчального процесу.

ВЗГ ХНУВС