Відбулося підсумкове у 2019–2020 навчальному році засідання наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ в режимі селектора (онлайн-конференції). Під час засідання обговорили питання застосування законодавства про кримінальні проступки в Україні та підбили підсумки роботи наукового гуртка за 2019–2020 навчальний рік.

Під час обговорення питання щодо застосування законодавства про кримінальні проступки в Україні керівником наукового гуртка доктором юридичних наук професором Андрієм Ященком було акцентовано увагу на проблемах, що виникають у зв’язку з реформуванням чинного кримінального та кримінального процесуального законодавства та прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень» та основних напрямах їх вирішення.

Під час підведення підсумків роботи наукового гуртка Андрій Ященко відзначив найактивніших його учасників: курсантів 3 курсу факультету № 1 Наталію Расторгуєву, Анюту Грубнік, Яну Міркевич, Олександра Самойлова, Карину Бєлєвцову,  Дарину Клименко; курсантів 2 курсу факультету № 2 Анастасію Дорош, Дмитра Серховця, Сергія Хару, Даріну Заврічко; курсантку 3 курсу факультету № 2 Галину Філончук; курсантів 2 курсу факультету № 4 Павла Перепелицю, Романа Романіва. Усі вони відзначені Почесними грамотами, подяками, а також підручниками та навчальними посібниками за профілем кафедри. 

ВЗГ ХНУВС