Науково–педагогічні працівники кафедри соціології та психології факультету № 6 у жовтні в дистанційному режимі пройшли курси підвищення кваліфікації за різними темами.

Доцент кафедри Юлія Твердохвалова взяла участь у науково-методичному семінарі «Індивідуалізація навчання: теорія і практика (м. Ополе, Республіка Польща)», з участю в майстер-класах/воркшопах пройшла курс «Робота з клієнтами з діагностованим пограничним розладом особистості», а також науково-педагогічне стажування «Едукація та індивідуалізація в закладах освіти» у Вищій технічній школі в м. Катовіце, Республіка Польща. Юлія Твердохвалова також стала учасницею Міжнародної наукової конференції «Роль інформації та технологій в побудові посткоронавірусного світу» (м. Катовіце, Республіка Польща).

Доцент Алла Шиліна пройшла навчання у міжнародній онлайн-конференції Псі-експерт», завершила експрес-курс «Арт-Терапія» в Інституті практичної психології Ольги Гаркавець та підвищила кваліфікацію, взявши участь у Всеукраїнській науковій конференції «Перспективи та способи впровадження STEM-освіти в навчальну діяльність»: «Ефективна і безконфліктна комунікація, закономірності поведінки дитини та її емоцій».

Доцент кафедри Катерина Маннапова взяла участь у ХІІ науково-практичній психотерапевтичній конференції Харківського інституту Гештальту та Психодрами «Виклики сучасного світу: реалії та парадокси психотерапії» і провела майстер-клас «Робота з травмою та втратою у дитячій психодрамі». У вересні-жовтні пройшла навчання в рамках проєкту «Захист дітей від сексуальної експлуатації, торгівлі людьми та насильства».

Доцентка Наталія Греса взяла участь у Всеукраїнській науковій конференції «Перспективи та способи впровадження STEM-освіти в навчальну діяльність»: протидія булінгу в закладах освіти; ефективна і безконфліктна комунікація, закономірності поведінки дитини та її емоцій.

Доцент Лада Чепіга пройшла навчання за темами: «Підготовка супервізорів у методі Психодрама» та «Супервізорська група» (Джей Левін, ГАТЛА).

ВЗГ ХНУВС