Колектив нашого університету вітає усіх волонтерів та бажає міцного здоров'я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, і люди віддячать добром і повагою.

Працівники, здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ та його структурних підрозділів завжди були активними учасниками волонтерського руху. Це важливий і необхідний напрям діяльності, затребуваний суспільством.

З початком карантину університет, як і всі ЗВО системи МВС, започаткував новий волонтерський проект, в якому взяли участь  2510 тисяч курсантів, студентів, слухачів та працівників Харківського поліцейського вишу. На сьогоднішній день волонтерами ХНУВС та його структурних підрозділів – Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу надано допомогу близько 12 000 громадян у майже 500 населених пунктах України.

4 грудня курсанти, студенти та працівники відвідали дитячі будинки  та підшефні навчальні заклади. Вони передали дітям новорічні іграшки, прикраси, книжки, канцелярське приладдя, солодощі та  багато-багато іншого. 

ВЗГ ХНУВС