Ад’юнкта другого року навчання відділу організації освітньо-наукової підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ старшого лейтенанта поліції Ульяну Заєць рекомендовано на призначення стипендії Кабінету Міністрів України на 2021 рік.

Стипендія Кабінету Міністрів України призначається відмінникам закладів вищої освіти – за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі, з метою підтримки обдарованої молоді, виховання інтелектуальної та творчої еліти. Вона спрямована на стимулювання молоді для досягнення високих результатів у навчанні, науково-дослідній діяльності.

Уляна Заєць активно бере участь у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, має публікації у фахових виданнях, входить до складу Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ. Вченою радою ХНУВС одноголосно було прийнято рішення щодо рекомендації на призначення старшому лейтенанту поліції Ульяні Заєць стипендії Кабінету Міністрів України на 2021 рік. Відповідні документи направлені до Кабінету Міністрів України.

Науковий керівник ад’юнкта – доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 ХНУВС, кандидат юридичних наук, капітан поліції Сергій Абламський.

ВЗГ ХНУВС