Відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів магістратури факультетів № 1 і № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ. 29 випускників магістратури, які навчалися за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність» будуть проходити службу в територіальних органах Національної поліції у Донецькій, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській та інших областях України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників України, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави.

Відбулося вручення дипломів. У заході взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, проректори вишу полковник поліції Сергій Бортник, Михайло Бурдін, Леонід Могілевський, декани факультетів. П’ять випускників отримали дипломи з відзнакою: Ярослава Долинна та Євгенія Семенюк, які навчалися на факультеті № 1, Олександр Шатурський, Марина Мартинчук і Дар’я Кравець – випускники факультету № 3.

Звертаючись до молоді, ректор університету Валерій Сокуренко зазначив: «Сьогодні із багажем знань і вмінь ви йдете працювати до Національної поліції. Ваше завзяття, ваш максималізм, як ніколи, потрібні нашим громадянам, нашій державі. Усього вам найкращого! Будьте справжніми, гідно несіть службу і досягайте висот у кар’єрному зростанні! У добру путь! Служіть і працюйте так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог! Слава Україні!».

Від імені випускників за знання і досвід, отримані під час навчання, подякувала керівництву та колективу університету старший лейтенант поліції Віра Назарько і запевнила, що вони завжди пам’ятатимуть девіз «Знання. Закон. Честь» та гідно нестимуть звання випускника Харківського національного університету внутрішніх справ.

Цей день став особливим для Дарини Кравець,  яка разом із дипломом з відзнакою отримала й пропозицію руки та серця від свого коханого – офіцера Державної прикордонної служби Дмитра Клубаня. Дівчина відповіла згодою, та цей вчинок став для неї справжнім сюрпризом. Дарина зізналася, що з Дмитром знайомі уже давно, цінує його за мужність, надійність, уважне ставлення й без вагань погодилася на пропозицію. Закохані отримали багато вітань та побажань щасливої долі.

Завершились урочистості виступом учасників художньої самодіяльності.

ВЗГ ХНУВС