Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ голова та викладачі циклової комісії природничих дисциплін Яна Долударєва, Світлана Грибанова, Оксана Гусарова, Надія Подгорних, Вікторія Дятловська, Віталій Москалик і Людмила Пилипенко взяли участь в освітньому вебінарі «Цифрова грамотність: необхідність ХХІ століття».

Онлайн-захід об'єднав представників закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої освіти тощо. Учасники вебінару ознайомилися з наступними питаннями: концепція цифрової грамотності та її складові, як і коли навчати цифровій грамотності, сучасні підручники для цифрових дітей, як викладачам порозумітися з цифровим поколінням. Цифрова грамотність — вимога сьогодення, що дозволяє ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології.

Набутий досвід стане у нагоді всім, хто є учасником української вищої школи та вболіває за розвиток освітянського простору, хто не зупиняється на досягнутому. Учасники вебінару отримали сертифікати.

КЛК ХНУВС