Викладачем циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання Юрієм Стущанським проведено науковий семінар на тему «Актуальні тенденції модернізації систем авіоніки» з членами наукового гуртка «Радіонавігація та телекомунікація повітряних суден».

У науковому семінарі взяли участь здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОПП «Електромеханіка» та за спеціальністю «Авіоніка» ОПП «Експлуатація авіаційних електрифікованих комплексів»

На семінарі заслухали та обговорили доповіді, з якими виступили учасники наукового гуртка: Дмитро Довойно,  Кирил Задорожній, Владислав Самойленко, Ігор Лютенко. В обговоренні доповідей взяли активну участь Владислав Гринець, Тарас Телик, Владислав Рудченко, Єгор Кудрявець.

Підбиваючи підсумки наукового семінару, було прийняте рішення рекомендувати доповідачам доопрацювати матеріал своїх доповідей і взяти участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Авіація, промисловість, суспільство», яка відбудеться 12 травня 2021 року на базі Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.

КЛК ХНУВС