Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у семінарі з будування цілісності та виховання доброчесності для Національної академії Національної гвардії України, який відбувся за підтримки Програми професійного розвитку Бюро зв'язків НАТО.

До складу делегації увійшли: начальник кафедри соціально-економічних дисциплін факультету № 2 Сергій Ткаченко; начальник кафедри охорони інтелектуальної власності, цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Олексій Зайцев; доцент кафедри інформаційної та економічної безпеки факультету № 2 Ірина Петрова; професор кафедри теорії та історії держави і права Юлія Загуменна; начальник кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету № 3 Олексій Прокопенко; провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи Володимир Чумак; аспірант університету Олена Агапова; учасник багатьох миротворчих місій ООН, доцент кафедри конституційного та міжнародного права факультету № 4 Тимофій Колісник. Очолив делегацію університету начальник відділу міжнародних зв`язків Станіслав Осятинський.

Програмою заходу було передбачено обговорення таких питань, як цілісність, прозорість та відповідальна звітність в управлінні фінансовими ресурсами, корупційні ризики в оборонних закупівлях та їх зниження, завдання з будування цілісності та виховання доброчесності в операціях з підтримання миру тощо.

У заході взяли участь іноземні спеціалісти Крістофер Штаудт – менеджер Програми, Офіс зв'язку НАТО в Україні, Мішель Дюре – старший офіцер, внутрішній аудитор, начальник управління ризиками, міжнародний штат, штаб-квартира НАТО та підполковник Хазім Хоздік – голова секції з розвитку освіти та тренувань, Тренінговий центр операцій з підтримання миру, Сараєво, Боснія та Герцеговина.

Представники університету брали активну участь у дискусіях, порушували багато актуальних питань, ділилися з учасниками семінару думками та власними напрацюваннями. Іноземні фахівці та працівники Національної академії Національної гвардії України відзначили високий рівень знань та підготовку представників ХНУВС.

 

ВЗГ ХНУВС