Керівництвом факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ продовжується проведення профорієнтаційних зустрічей щодо вступу до магістратури зі студентами випускних курсів бакалаврського ступеня.

Під час зустрічі заступник декана факультету № 6 Сергій Загородній наголосив на важливості належної підготовки та своєчасної реєстрації для вступу до магістратури, престижності та перспективності здобуття магістерського рівня вищої освіти. Сергій Андрійович проінформував студентів про можливість одночасного навчання здобувачів магістерського ступеня за програмою двох дипломів у Вищій школі управління охороною праці в місті Катовіце (WSZOP) та сприяння у працевлаштуванні випускників магістратури з боку керівництва університету та факультету.

Завідувачка відділення роботи з Єдиною державною базою з питань освіти та студентами відділу кадрового забезпечення Марина Давидова детально пояснила студентам про створення електронних кабінетів вступника, подачу електронних заяв, складання за технологією ЗНО єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування, надання до приймальної комісії університету документів для зарахування та інше.

ВЗГ ХНУВС