Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко на засіданні Вченої ради вручив нагороди науковцям навчального закладу. Так, колектив авторів ХНУВС отримав сертифікат за кращу наукову роботу – навчальний посібник «Протидія злочинам у сфері земельних відносин» за загальною редакцією члена-кореспондента Національної академії правових наук України, доктора юридичних наук Сергія Гусарова. Посібник було визнано кращим у номінації «Наукові й науково-методичні продукти у сфері публічного управління» на Другій щорічній науково-освітній виставці «Публічне управління ХХІ», приуроченій до Всесвітнього дня науки.

Отримала нагороду й начальник кафедри адміністративної діяльності ОВС, доктор юридичних наук, професор Ольга Безпалова. Її монографію «Адміністративно-правовий механізм реалізації правоохоронної функції держави» було визнано кращою роботою в номінації «Наукові й науково-методичні продукти у сфері публічного управління» на Другій щорічній науково-освітній виставці «Публічне управління ХХІ».

Доцент кафедри українознавства Вікторія Перцева отримала диплом за якісну підготовку курсанта факультету № 4 Кристини Глущенко до участі у V Міжнародн ому мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, на якому вона посіла перше місце.

Також завідувач кафедри кримінального права та кримінології факультету № 1 доктор юридичних наук, професор Олексій Литвинов був висунутий Вченою радою університету кандидатом на участь у конкурсі на обрання членом-кореспондентом Національної академії правових наук України по відділенню кримінально-правових наук.

 

ВЗГ ХНУВС