Бінарне заняття з кримінально-виконавчого права зі студентами факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ провели на базі Темнівської виправної колонії  Управління державної пенітенціарної служби України у Харківській області № 100. Лекцію для юнаків та дівчат прочитали начальник Управління державної пенітенціарної служби в Харківській області генерал-майор внутрішньої служби Олександр Крикушенко та начальник Темнівської виправної колонії полковник внутрішньої служби Олег Найдьонов.  Перед майбутніми юристами виступив ректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Валерій Сокуренко.

У заході також взяли участь проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Анатолій Клочко та декан факультету права та масових комунікацій Олег Синєгубов.

Студентам показали територію виправного закладу, його основні приміщення, медичну частину, ознайомили із побутом ув’язнених, із виробництвом. Також працівники колонії влаштували для відвідувачів кілька показових виступів дій кінологів та звільнення заручників.

За словами ректора Валерія Сокуренка такі заняття зі студентами відбулися вперше і є важливою складовою підготовки майбутніх юристів.

Начальник Управління Олександр Крикушенко розповів студентам про можливість працевлаштування до виправних закладів після закінчення навчання і зазначив, що високих професійних успіхів можна досягти, якщо є бажання і воля.

ВЗГ ХНУВС