Викладачка кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 ХНУВС Катерина Горбунова зустрілася із учнями Південного ліцею Південної міської ради Харківського району Харківської області та провела з ними бесіду на тему «Вступ на навчання до ХНУВС». Під час зустрічі школярі були ознайомленні з правилами вступу, умовами навчання, матеріально-технічною базою, науково-педагогічним складом університету та переліком спеціальностей, які можна здобути при навчанні у ХНУВС.

Особлива увага приділялася підготовці фахівців за спеціальністю 081 «Право». Катерина Горбунова розповіла про кафедру кримінального процесу та організації досудового слідства, що здійснює підготовку слідчих та інспекторів-криміналістів, фахівців досудового розслідування Національної поліції України.

Представниця університету ознайомила майбутніх абітурієнтів з перевагами навчання у поліцейському виші, з професійними можливостями, які отримують курсанти та студенти під час навчання, перспективами подальшого працевлаштування.

ВЗГ ХНУВС