Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук у межах проведення профорієнтаційної роботи зустрілася з головою Пісочинської селищної об'єднаної територіальної громади Олегом Чернобаєм – одним із кращих випускників ХНУВС 2001 року, та з начальницею відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Юлією Беловою.

Під час бесіди Ірина Казанчук розповіла про престиж і значення професій, які можна отримати в Харківському національному університеті внутрішніх справ, повідомила про перспективи подальшого працевлаштування його випускників. Також представники громади із зацікавленістю прослухали інформацію про порядок та умови вступу на факультети університету, про форми навчання й спеціалізації, про роботу підготовчих курсів, про матеріальну базу, про умови проживання у гуртожитку, про спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності, які функціонують у поліцейському виші.

Окрему увагу представниця університету приділила перевагам навчання на факультеті № 1, що готує слідчих та інспекторів-криміналістів, фахівців досудового розслідування Національної поліції України.

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай виявив зацікавленість щодо співпраці з Харківським національним університетом внутрішніх справ. У подальшому, за сприянням голови громади, заплановано проведення зустрічей з керівництвом та учнями 10–11-х класів чотирьох закладів освіти Пісочинської селищної ради.

Наприкінці зустрічі з керівництвом відділу освіти, культури та спорту підписано договір про співпрацю, у рамках якого проводитимуться профорієнтаційні та виховні заходи зі школярами, довузівська підготовка молоді тощо.

ВЗГ ХНУВС