Викладачі кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Євгеній Зозуля та майор поліції Катерина Пензєва в рамках профорієнтаційної роботи відвідали Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Харківської області, Дергачівський ліцей № 3, а також відділ поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області.

Представники кафедри надали інформацію про університет, факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС, розповіли про порядок вступу та терміни навчання. Окрему увагу приділили підготовці фахівців за спеціальністю 081 «Право» та ознайомили з роботою кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки, де проходять підготовку слідчі та інспектори-криміналісти, фахівці досудового розслідування Національної поліції України. Викладачі розповіли про матеріальну базу, умови навчання та побуту в університеті, про можливості для реалізації та всебічного розвитку курсантів та студентів в науковій, творчій і спортивній діяльності, про перспективи працевлаштування випускників поліцейського вишу.

Під час зустрічі було обговорено перспективи подальшої співпраці у межах профорієнтаційних заходів, а також особливості організації навчального процесу в умовах карантину. Представникам відвіданих закладів надано інформативні матеріали про університет та факультет № 1 зокрема.

 

ВЗГ ХНУВС