Курсанти та викладачі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, які у межах реалізації програми міжрегіональної академічної мобільності упродовж тижня працювали та навчалися за обміном у Донецькому державному університеті внутрішніх справ (м. Маріуполь), отримали сертифікати учасників. Їх вручив декан факультету з підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Донецького державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук Валентин Тулінов.

Участь у програмі взяли курсанти 1-го курсу Артем Гербут, Дар’я Колоснікова, Вадим Омельченко, Катерина Прісіч, Вікторія Іванченко та представники науково-педагогічного складу кафедри юридичних дисциплін професорка Наталія Горобець, доцентка Наталія Дуравкіна, викладачка кафедри Ірина Майсун.

Викладачі ознайомилися з роботою та напрацюваннями своїх колег, відбувся обмін досвідом та здобутками, налагоджено ефективну комунікацію, адже програма покликана сприяти міжрегіональній академічній співпраці між закладами вищої освіти та культурному діалогу молоді через короткотермінову академічну мобільність.

Учасники переконані, що цей проєкт є надзвичайно корисним для забезпечення якості освітнього процесу та впровадження наукових досліджень.

Сумська філія ХНУВС