Відбулося засідання ректорату Харківського національного університету внутрішніх справ, що було присвячене актуальним питанням життєдіяльності вишу. Під час виступу ректор Валерій Сокуренко зупинився на завданнях, поставлених керівництвом Міністерства внутрішніх справ України під час нещодавно проведених робочих нарад з ректорами відомчих закладів вищої освіти. Першим і найголовнішим, зазначив Валерій Сокуренко, є збереження університету, його колективу задля забезпечення подальшого розвитку ЗВО та відомчої освіти в цілому, незважаючи на складні умови воєнного стану, в яких перебуває наша держава. Серед нагальних питань, що має вирішувати університет, це  якісна підготовка і проведення вступної кампанії, неприпустимість корупційних дій, організація і забезпечення табірного збору.

Розглядалися питання підготовки та проведення розподілу слухачів магістратури факультетів №№ 1 і 3, матеріального і продовольчого забезпечення перемінного складу тощо.

Під час засідання Валерій Сокуренко також проаналізував матеріально-технічний стан основної навчальної бази університету, поставив завдання щодо проведення відновлювальних та ремонтних робіт, впорядкування території. З керівниками підрозділів та кафедр ректор провів робочу нараду щодо подальшої організації навчального процесу.

ВЗГ ХНУВС