Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Modern application threats require modern cloud security solutions».

По мірі того, як організації переносять додатки й дані у хмару, зловмисники переключають свою увагу на її атаку. Зловмисники націлюються на слабкі місця, які дозволяють їм проникати у постійно зростаюче хмарне середовище, критично важливі бізнес-дані та програми. Джон Морелло - віце-президент з управління продуктами Prisma Cloud з Palo Alto Networks та Джанет Вортінгтон - старший аналітик з Forrester Research обговорювали найбільш поширені вектори атак, які зловмисники використовують для проникнення в додатки різних організацій та хмари навантаження. Palo Alto Networks - це компанія, яка очолює нову еру кібербезпеки, створена з використанням інноваційного підходу та високодиференційованих можливостей запобігання кіберзагрозам.

Вона забезпечує безпечне використання додатків та запобігання кібератакам для десятків тисяч організацій по всьому світу.  Ключові висновки цього веб-семінару - огляд основних загроз хмарної безпеки, з якими стикаються програми та робочі навантаження; чинники, які слід враховувати при виборі платформи захисту хмарних робочих навантажень (CWPP).

ВЗГ ХНУВС