Шановні колеги, курсанти, студенти, слухачі магістратури та ад'юнктури Харківського національного університету внутрішніх справ!

Сьогодні у нас велике свято - 22 листопада ми відзначаємо 28 річницю з дня створення нашої рідної Альма Матер! Разом із вами ми обрали шлях розвитку і розбудови нашого університету і не зупиняємося у цьому поступі ані на мить. Навіть в у мовах вимушеної передислокації нашого закладу вищої освіти, пов'язаної з війною у державі, ми продовжуємо навчальну і наукову діяльність, зміцнюємо матеріально-технічну базу, ставимо перед собою нові цілі й завдання, плануємо своє майбутнє.

Ми по праву пишаємося своїми численними здобутками, які є результатом невтомної і наполегливої нашої з вами праці, завжди крокуємо в авангарді реформ, впроваджуючи новітні освітні технології в навчальний процес, розвиваючи перспективні напрями сучасної поліціїстики, орієнтуючись на найкращі світові стандарти.

Шановні колеги, висловлюю слова щирої вдячності за щоденну самовіддану працю, професіоналізм, віру в успішне майбутнє університету і нашої держави, за ваші талант й уміння окрім знань, віддавати нашій молоді ще й частинку свого серця, адже викладання – це мистецтво віддавати.

Нехай щедрою буде до вас доля, оминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська вдячність і віра у Перемогу! Ми обов`язково повернемося у Харків, відбудуємо і відновимо усе, що зруйнував російський агресор!

Бажаю усім подальших успіхів і нових здобутків, мужності та незламної сили духу в іʼмя світлого майбутнього України! Миру, добра та злагоди!

Слава Україні!

З повагою і вдячністю до кожного з вас
ректор ХНУВС                                               Валерій СОКУРЕНКО