Перший ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка провів лекцію для курсантів, присвячену 28-річчю створення університету.

Олександр Маркович розповів про основні етапи становлення вишу, який першим в Україні почав готувати кадри для правоохоронної системи нашої держави, про те, як формувалися структура університету, з’являлися нові підрозділи, зростав і набував досвіду науково-педагогічний колектив, були засновані наукові школи та багато іншого. Відзначив Олександр Маркович і випускників, якими пишається університет. Багато з них обіймають керівні посади, є відомими в державі, і це – найвища нагорода для колективу вишу, який постійно рухається уперед, активно впроваджує новації, пам’ятає і шанує свою історію.

Наприкінці зустрічі Олександр Бандурка побажав курсантам добра, злагоди, звершення всіх планів та миру Україні: «Перемога буде! Я бачу настрій наших захисників, людей, які працюють в тилу. Настрій рішучий –  захистити і перемогти. Так і буде! Слава Україні!».

ВЗГ ХНУВС