Студентсько-курсантський Парламент Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучився до проведення благодійної акції «Пакунок вдячності», яку ініціювала Агенція промоції «Суми» Сумської міської ради. Мета заходу – збір коштів на святкові подарунки захисникам до Дня святого Миколая. В акції взяли участь курсанти-першокурсники, які додатково створили привітальні листівки та малюнки. На зібрані кошти представники Парламенту придбали теплі речі, товари першої необхідності, солодощі та передали їх директорці Агенції промоції «Суми» Юлії Левченко.
Голова Парламенту курсант 3 курсу Микола Сироштан зазначив: «У День святого Миколая ми хочемо, щоби наші бійці, які захищають країну від ворога, відчули святкову атмосферу та отримали від нас частинку добра, тепла та позитивних емоцій. Побажання у вітальних листівках нехай підтримують їхній бойовий дух, нададуть сил для подальшої боротьби».
Колектив Сумської філії вітає усіх захисників і захисниць України з Днем святого Миколая і висловлює щиру вдячність за незламність духу та силу волі, бажає міцного здоров’я, щастя та добробуту родинам!

Сумська філія ХНУВС