Завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 полковник поліції Ольга Безпалова та психолог відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Харківській області капітан поліції Дар’я Хорошун відвідали ХРУП № 1. Під час виїзду було здійснено візуальну діагностику курсантів, які проходять навчальну практику та стажування з метою своєчасного виявлення та профілактики негативних психоемоційних станів. За результатами діагностики курсантам були надані рекомендації щодо підтримки свого психологічного здоров’я та прийоми саморегуляції в умовах сьогодення.
Ольга Безпалова також перевірила стан проходження курсантами навчальної практики/стажування, виконання пунктів індивідуального плану навчальної практики/стажування, перевірено правильність ведення щоденників проходження навчальної практики/стажування. Особливу увагу було приділено висвітленню найбільш поширених недоліків, які мають місце під час підготовки курсантами матеріалів навчальної практики/стажування.
Також відбулася зустріч із особовим складом відділу поліції, під час якої завідувачка кафедри розповіла про можливість отримання поліцейськими освіти на базі факультетів № 5 та № 6.

ВЗГ ХНУВС