У Харківському національному університеті внутрішніх справ завершилася атестація слухачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність». Для перевірки знань майбутніх випускників було використано квест-технології, проведені з урахуванням особливостей правового режиму воєнного стану.
До складу комісії увійшли: заступник начальника відділу поліції № 1 Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області Микола Білаш, перший проректор університету Олександр Моргунов, дізнавач відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області Світлана Принзюк, завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Ольга Безпалова, а також професори цієї ж кафедри Олена Джафарова та Віталій Пчелін.
Перші два питання у екзаменаційних білетах мали теоретичний характер, а третє містило фабулу певного ситуативного завдання до поліцейського квесту, у рамках якого слухачі магістратури мали продемонструвати навички щодо алгоритму реагування на ті, чи інші події, а також скласти відповідні процесуальні документи.
Загалом слухачі магістратури успішно склали комплексний іспит зі спеціалізації, зовсім скоро вони отримають відповідні дипломи та продовжать службу у практичних підрозділах поліції.

ВЗГ ХНУВС