Старша викладачка кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Юлія Митрофанова відвідала Комунальний заклад «Чемужівський ліцей» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області та провела профорієнтаційну бесіду з адміністрацією ліцею.
Викладачка розповіла про переваги навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про діяльність підготовчого відділення. Юлія Митрофанова зазначила, що студенти беруть активну участь у конкурсах і творчих заходах вишу, діє студентське самоврядування, юридична клініка, де молодь набуває практичної підготовки, надаючи безкоштовну юридичну допомогу населенню. Викладачка наголосила, що в університеті створені всі умови для самореалізації молоді, в основі якої – здоровий спосіб життя, культурно-естетичне та національно-патріотичне виховання. Представниця університету зазначила, що знайомитися з життям університету, факультетів, слідкувати за новинами та отримувати актуальну інформацію щодо правил та вимог майбутньої вступної кампанії можна на вебсайті університету та на його офіціальних сторінках у соціальних мережах.
Юлія Митрофанова запросила учнів та їх батьків на профорієнтаційні зустрічі онлайн, які постійно проводяться університетом і, зокрема, факультетом № 6, де навчаються студенти на контрактній основі.

ВЗГ ХНУВС