Факультетом № 6 і відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи була організована та проведна чергова онлайн-зустріч щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році з майбутніми абітурієнтами Житомирської, Запорізької, Полтавської, Львівської та Донецької областей.
У заході взяли участь: проректор університету Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова, завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна, представники факультетів №2 та №3.

До онлайн-спілкування підключилося 199 локацій, це близько тисячі майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Представники вишу розповіли про переваги отримання вищої освіти у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про форми навчання, умови цьогорічної вступної кампанії, окреслили перспективи подальшого працевлаштування, розповіли про особливості підготовки бакалаврів та магістрів, про роботу університетських підготовчих курсів, наукових гуртків і спортивних секцій.

Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Учасників заходу було запрошено на наступні онлайн-зустрічі, що регулярно проводяться в університеті.

ВЗГ ХНУВС