Студенти першого курсу Сумської філії ХНУВС продовжують спілкування із представниками своєї майбутньої професії. Бінарне заняття із навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України» за темою «Органи та установи юстиції» для здобувачів вищої освіти провела приватний нотаріус Сумського міського нотаріального округу Анна Лисенко. Заняття було організоване професором кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Олексієм Шумілом.
Анна Лисенко закінчила Сумську філію ХНУВС і тому змогла розповісти етапи свого професійного становлення у цій професії після закінчення вишу. Студенти ознайомилися з вимогами та правилами організації роботи офісу, оглянули приміщення та робочі місця працівників.
Під час заняття розглянули наступні теми: «Поняття нотаріату. Система нотаріальних органів в Україні, їх завдання і значення», «Правове становище нотаріуса. Вимоги, що ставляться до осіб, які бажають займатися нотаріальною діяльністю», «Цифровізація нотаріату».
Нотаріус підготувала цікаву презентацію свого виступу та відповіла на запитання студентів щодо порядку проходження стажування, тестування та особливостей деяких нотаріальних дій.

Сумська філія ХНУВС