Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Як модернізувати захист електронної пошти за допомогою розширеного захисту від загроз наступного покоління» (How to Modernize your Email Security with Next-Gen Advanced Threat Protection).

Відповідно до останнього звіту Bit.ly щодо індексу QR-кодів, у 2022 році спостерігався значний сплеск використання QR-кодів на 152%. Зважаючи на це зростання, не дивно, що лабораторія безпеки Hornetsecurity виявила, що кіберзлочинці почали використовувати шкідливі QR-коди для отримання конфіденційних даних. Енді Сіревіче та Метт Фрай з Hornetsecurity обговорювали переваги Advanced Threat Protection (ATP), що це таке та чому важливо. Вони також пояснили дивовижні нові функції, які компанія додає до захисного механізму ATP, зокрема аналізатор QR-коду та вдосконалення безпечних посилань.

На вебінарі обговорювалися такі теми: що таке розширений ATP захист від загроз; навіщо потрібен розчин ATP і від чого він захищає; як Hornet справляється з ATP; що нового в ATP від Hornetsecurity; технічна демонстрація ATP.

Під час цієї інформативної сесії її учасники отримали більш глибоке розуміння інноваційних функцій і можливостей, розроблених, щоб допомогти компаніям випереджати безпекові загрози, що постійно розвиваються.

ВЗГ ХНУВС