Відбувся черговий профорієнтаційний захід за участі Харківського національного університету внутрішніх справ та Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Його відвідали понад 1000 осіб – школярі, їхні батьки, друзі, що підтверджує престижність професії поліцейського серед молоді, навіть під час війни.
Передислокувавшись на Вінниччину, університет налагодив співпрацю з Тульчинським та Кам`янець-Подільським ліцеями з посиленою військово-фізичною підготовкою, проводить активну профорієнтаційну роботу на Вінниччині та в інших регіонах України. Відкрив Подільську філію на Хмельниччині, де навчатимуться не лише курсанти, а й студенти.
Долучився університет і до реалізації Інноваційного проєкту «Кадетський корпус поліції» ГУНП у Вінницькій області. Його мета – підготувати юнаків і дівчат до вступу у заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання. В університеті з цією метою також діють підготовчі курси для майбутніх вступників, де можна отримати якісні знання.
Основний комплекс занять для учнів кадетського корпусу будуть проводити досвідчені викладачі Харківського національного університету внутрішніх справ, що проходитимуть на університетських полігонах, у спеціалізованих аудиторіях, спортивних залах вишу.
ВЗГ ХНУВС