Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «In Cloud We Trust».

Ми знаємо, що ІТ-професіонали та особи, які приймають рішення, постійно шукають інноваційні інструменти для посилення безпеки та надійності своєї хмарної інфраструктури. І сам обсяг вибору час від часу може бути трохи приголомшливим. Під час вебінару було продемонстровано кращі рішення, які допоможуть захистити будь-яку область необхідного хмарного середовища.

Були розглянуті популярні хмарні рішення безпеки, зокрема захист від програм-вимагачів за допомогою технологій захисту та резервного копіювання. Доповідачі-експерти досліджували рішення, пов’язані з безпекою багатохмарних і гібридних хмарних середовищ, а також інструменти, які допоможуть із дотриманням вимог, керуванням та іншими питаннями та обов’язками щодо хмарної безпеки.

Компанія Gigamon пропонує глибоку спостережливість, яка використовує ефективний мережевий рівень інтелекту для посилення потужності інструментів спостереження. Ця потужна комбінація дозволяє ІТ-організації забезпечення безпеки та управління відповідністю, прискорення аналізу першопричин вузьких місць у продуктивності та зниження операційних витрат.

ВЗГ ХНУВС