На засіданні кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 обговорили проєкти освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» та навчальні плани за освітньо-професійними програмами.
Гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти Олена Джафарова звернула увагу, що в зазначених освітньо-професійних програмах враховано пропозиції, які надійшли від кафедр університету, здобувачів вищої освіти, курсантсько-студентського Парламенту, а також стейкхолдерів (ГУНП у Вінницькій області, ГУНП в Харківській області, Бюро економічної безпеки України, ТОВ «Охорона захист» м. Харків, Регіональний координатор південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).
Гарантом освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Віталієм Пчеліним було акцентовано на компонентах освітніх програм і ролі практико-орієнтованих дисциплін в освітньому процесі, пов’язаних із виконанням завдань й функцій поліції у воєнний час та після його відміни.

ВЗГ ХНУВС