У межах реалізації 7-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху для працівників, курсантів, слухачів магістратури факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ організовано проведення інструктивно-профілактичних занять з дотримання Правил дорожнього руху та безпеки дорожнього руху за участю працівників відділу реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
У заході взяли участь декани факультету № 4 Микола Марчук та факультету № 1 Віталій Романюк, а також працівники відділу реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області інспектор Максим Підліснюк та поліцейський Антон Сакальський.
Представники поліції навели статистичні дані щодо кількості дорожньо-транспортних пригод в Україні, проаналізували найбільш типові причини, що призводять до ДТП і травматизму. Вони акцентували увагу на обов'язковому дотриманні дисципліни та законності, зокрема транспортної дисципліни.
Захід організовано відділом соціально-гуманітарної роботи ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС