Представниці Харківського національного університету внутрішніх справ, як учасники Коаліції «Харківщина 1325», взяли участь у третьому онлайн-вебінарі нідерландської організації WO=MEN в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека: місцеві потреби – місцеві рішення».

Сара ван Брюссель, HR адміністрування в Diamcad NV, поділилася практичним досвідом щодо залучення громадських організації. Вона детально розповіла про особливості комунікації через засоби зв’язку із цільовою аудиторією, про визначення такої аудиторії та її потреб, про обов’язки комунікаційної команди, яка працює над Національним планом дій, приділила особливу увагу розробці веб-сайту та його бюджетуванню.

Під час заходу учасники ставили актуальні запитання спікерці. WO=MEN (women equals men) – найбільша гендерна платформа в Європі, яка налічує близько 50 організацій і 125 пов’язаних з WO=MEN професіоналів з організації розвитку та миру, організації захисту прав жінок і ґендерних прав, організації діаспори, а також представників профспілок, поліції, журналістів, інститутів знань, науковців, військовослужбовців, підприємців, студентів та особ, що формують громадську думку. WO=MEN працює, аби світ став таким, де поважають гендерну рівність і права жінок та дівчат.

ВЗГ ХНУВС