Доцентка кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 кандидатка економічних наук Марина Петченко спільно із заступницею начальника сектору кадрового забезпечення Кременчуцького районного управління поліції ГУНП в Полтавській області провели бінарне заняття для курсантів 1 курсу факультету № 2 на тему «Персонал підприємства, продуктивність і оплата праці».

Працівниця практичного підрозділу надала інформацію щодо загальної структури Головного управління Національної поліції в Полтавській області, систему підпорядкування, внутрішніх комунікаційних і управлінських зв’язків та сфери відповідальності. Акцентовано було увагу на секторі кадрового забезпечення, основних нормативно-правових актах та статтях, на підставі яких проваджується кадрова політика та кадровий менеджмент.

Під час бінарного заняття окрему увагу приділено саме документам з кадрового забезпечення та особливостям їх заповнення, інформатизації кадрових процесів, системі відповідності кандидата на посаду, присвоєнню спеціального звання та оплату праці ін.

Курсанти та курсантки ставили багато запитань працівниці поліції, на які отримали розгорнуті відповіді.

ВЗГ ХНУВС