Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених ХНУВС оголошує дизайнерський конкурс на створення кращої офіційної символіки Наукового товариства, який проводиться в період з 01 липня по 30 вересня 2023 року й має на меті розробку проєкту офіційної символіки для її використання Науковим товариством ХНУВС у своїй діяльності.

До участі в конкурсі запрошуються здобувачі вищої освіти та працівники усіх структурних підрозділів ХНУВС до 35 років включно та доктори наук до 40 років включно. Потрібно подати самостійно виконаний, оригінальний проєкт символіки. Один автор може надати будь-яку кількість варіантів проєкту, а також допускаються проєкти, виконані колективом авторів.

Нова офіційна символіка Наукового товариства ХНУВС має образно розкрити концепцію іміджу Наукового товариства ХНУВС шляхом зрозумілого, виразного й оригінального втілення авторського задуму засобами графічного дизайн-проєктування. Ескіз символіки має враховувати можливості її подальшого втілення в різних техніках і матеріалах. Не допускається включення в проєкт символіки зображень емблем (або їх фрагментів) вже проведених заходів або символіки чи частин символіки інших підприємств, установ та організацій.

Для участі у конкурсі необхідно у період з 00.00. год. 01 липня до 23.59 год. 31 серпня 2023 року надіслати на електронну пошту [email protected] наступні документи:

  1. Заявка на участь в конкурсі (якщо робота виконана авторським колективом, у заявці указуються дані про кожного учасника колективу), що містить: прізвище, ім’я, по батькові учасника, його посада/група навчання, факультет/структурний підрозділ, електронна пошта і номер телефону.
  2. Електронний ескіз символіки (кольоровий у форматі pdf або cdr).

Переможець визначатиметься у 2 етапи: перший – шляхом онлайн-голосування на сайті ХНУВС (з 11 до 18 вересня 2023 року); другий – шляхом обговорення проєктів та ухвалення рішення конкурсною комісією (з урахуванням результатів голосування) протягом тижня з дня завершення голосування.

Критерії оцінювання: художньо-образний рівень виконання роботи; легкість для сприйняття та лаконічність; логічність зв’язку окремих елементів символіки між собою; креативність, оригінальність і відсутність запозичень.

Запрошуємо молодих креативних представників університетської спільноти та здобувачів освіти до участі у створенні офіційної символіки Наукового товариства ХНУВС!

ВЗГ ХНУВС