Відбувся спортивно-патріотичний захід, в якому взяли участь збірні команди факультетів № 1 та №4. Після виконання Державного Гімну України присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність, вірність та героїзм тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України.

До учасників спортивного свята від імені ректора університету Валерія Сокуренка звернувся проректор Сергій Бортник: «Заняття спортом в університеті є невід’ємною складовою підготовки та виховання майбутніх працівників Національної поліції України. Викладачі, курсанти, студенти та слухачі магістратури нашого вишу є чемпіонами Європи та світу, переможці різноманітних спортивних змагань, що проходять не лише на території України а й за її межами. Виборюючи призові місця вони демонструють свій фізичний потенціал, прославляють Харківський національний університет внутрішніх справ і нашу державу, показують силу та міць, мужність і наполегливість». Проректор побажав юнакам і дівчатам високих спортивних результатів, натхнення та перемоги.

Декани факультетів № 1 – Віталій Романюк та № 4 – Микола Марчук також побажали курсантам вдалих стартів, показати свої можливості, здібності, таланти і вміння, спортивного завзяття, високих результатів і гарного настрою.

Головний суддя змагань, старший викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Михайло Іншеков провів інструктаж для збірних команд.

Високу майстерність, завзяття, цілеспрямованість і гарну фізичну підготовку курсанти продемонстрували у таких видах змагань, як футбол, волейбол, настільний теніс, легка атлетика та перетягування канату.

За результатами змагань було визначено переможців і призерів: 

Настільний теніс:

І місце – факультет № 1

ІІ місце – факультет № 4

Волейбол:

І місце – факультет № 4

ІІ місце – факультет № 1

Футбол:

І місце – факультет № 1

ІІ місце – факультет № 4

Загальнокомандне місце з легкої атлетики: 

І місце – факультет № 1

ІІ місце – факультет № 4

Легка атлетика 1000 м (жінки):

І місце – курсантка факультету № 1 Дар’я Таєнчук;

ІІ місце – курсантка факультету № 4 Юлія Мельник;

ІІІ місце – курсантка факультету № 1 Анжела Кухлевська.

Легка атлетика 1000 м (чоловіки):

І місце – курсант факультету № 1 Андрій Коцюбайло;

ІІ місце – курсант факультету № 4 Олександр Маринкевич;

ІІІ місце – курсант факультету № 1 Максим Максимчук.

Легка атлетика 3000 м (чоловіки):

І місце – курсант факультету № 1 Андрій Пойдюк;

ІІ місце – курсант факультету № 1 Микита Бондар;

ІІІ місце – курсант факультету № 1 Назар Палієнко.

Перетягування канату:

І місце – факультет № 1

ІІ місце – факультет № 4

У загальному підсумку усіх видів спортивних змагань місця розподілилися таким чином:

І місце – факультет № 1

ІІ місце – факультет № 4

За результатами змагань переможці та призери у командному заліку та у кожному виді змагань нагородженні дипломами відповідних ступенів, а найкращі спортсмени будуть рекомендовані до складу університетських команд із різних видів спорту.

ВЗГ ХНУВС