Завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Олена Статівка та доцентка цієї ж кафедри Валентина Почуєва відвідали Міжнародний онлайн-вебінар з письмової англомовної комунікації «Boosting Your Students’ Exam Writing Skills» видавництва MM Publications в Україні та компанії «Лінгвіст», де обговорювалися такі питання: стратегія і навички, що сприяють розвитку письма, специфіка виконання різних типів завдань для досягнення успіху в складанні студентами іспитів з англійської мови.

Письмова комунікація сьогодні відіграє значну роль в сучасному житті, особливо в епоху електронних технологій: обмін текстовими повідомленнями в соціальних мережах, обговорення на форумах та блогах, переписка по електронній пошті. Викладачі отримали сертифікати учасника та інформацію про те, як розвивати та удосконалювати навички письма та які граматичні конструкції частіше використовуються.

Доцентка цієї ж кафедри Валентина Кочина взяла участь у Міжнародному онлайн-вебінарі «From Meh to Wow: Transforming Teens into Powerful Mediators» від Linguistic LLC та National Geographic Learning. Викладачка ознайомилася з ефективними інструментами у викладанні англійської мови, практичними порадами та досвідом роботи з курсом «New Close-up», що має активності з медіації тексту, ідей, взаємодії згідно з останніми стандартами CEFR та стимулює дискусії на теми управління стресом та помірного користування соціальними мережами.

ВЗГ ХНУВС